TOPSPORTIVE GRAVEREN
HOMEAS-SIERADENBABY & GEBOORTEBEDRUKKENBEELDEN DIVERSEN
BEELDEN METAAL- BRONSCARNAVAL BEELDEN 2CARNAVAL PINS & SPELDJESCARNAVAL SCEPTERSCARNAVALSONDERSCHEIDINGEN
CATALOGUS PRODUCTENDIERENGLAS CRYSTALGLASFIGURENGRAVEREN
HUWELIJKMUZIEKNAGEDACHTENISONTWERPENOPDRACHTEN KLANTEN
OVERIGE PRODUCTENSPIRITUEEL EN RELIGIEVERJAARDAGSFEEST ENZO

Graveren en graveermachines
Wij gebruiken moderne computergestuurde  graveermachines.
Wij graveren met de diamant, frees en laser.
 

 

Lasergravure
De kosten van een Lasergravure is afhankelijk van het te graveren product, het materiaal, de grootte van het te graveren oppervlak en de grootte van de tekst, afbeelding en/of logo.
Alleen tekst is goedkoper dan complete logo's e.d.

Kosten graveren
De kosten voor het  graveren van medailles, graveerplaatjes e.d. is vanaf € 2,75  (mits deze bij ons worden gekocht) Staffelkortingen op grote
aantallen. Zie overzicht hieronderDiamant- en Freesgravure
Indien u een gravering wilt op een door u meegebracht product, zijn de start- en instelkosten € 7,50-€ 15,00 afhankelijk van het materiaal. Per leesteken betaalt u nog eens een bedrag vanaf € 0,40, afhankelijk van het lettertype en de lettergrootte.

Materialen
Wij graveren op nagenoeg alle materialen zoals roestvrij staal (RVS), staal, aluminium, messing, glas, kunststoffen, plexiglas, trespa, folie, graniet, chroom en hout.
Voorbeelden van producten zijn, glasstandaards, trofeeën, medailles, graveerplaatjes voor op een sportbeker of sportfiguur, naamplaten, typeplaten, geboortespiegels, jubileumspiegels, wandborden, metalen schaal, glazen schaal, kampioensschaal, bierglas, wijnglas, whiskyglas, limonadeglas, fles, vaas, etc. Wij graveren ook op Sieraden zoals hangers, armbanden, assieraden, horloges, kinderbestekjes, (koks)messensets, kappersscharen, etc.

Wij graveren met de Gravograph IS-200 graveermachine. Diamant en Frees.

Wij graveren met de BMR Lasercut. Laseren